FRESH LEAVES AMSTERDAM

FRESH LEAVES AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 250 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fresh Leaves Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 20:10 Zoals altijd heerlijk eten .. Die salades ...vooral de BBQ chicken deluxe Personeel erg klantvriendelijk. Smoothies ooh zo lekker
27 jul 2022 om 20:56 Eten was lekker alleen weinig salade voor de prijs wat je betaald.
22 jul 2022 om 20:15 Eten was lekker maar het was al een beetje afgekoeld. Ik verwacht mijn eten lekker warm en vooral als ik zolang wacht.
19 jul 2022 om 21:23 Jollof was bland and it took 2 hours for food to be delivered. quite disappointed!
2 jul 2022 om 21:26 Goede eten en snel gebracht heerlijk vlees
29 jun 2022 om 22:33 Goede portie gekregen met heerlijke bbq kip.
14 jun 2022 om 22:04 Food was barely seasoned and delivery took almost 90 mins
12 jun 2022 om 10:50 Portion is quite small
11 jun 2022 om 21:20 Superlekker gegeten, vooral de jollof rijst was het wachten waard. Hele aardige medewerkster aan de telefoon ook. Aanrader!
11 jun 2022 om 20:04 It came after 100 min. Chicken was way too salty and dry like it was reheated in microwave. Fried sweet potato was not fried but oven baked chunks and there was some random roasted vegetables on top that we did not ask for.
9 jun 2022 om 3:38 Loving it every time Great cuisine, good products and quality, super friendly as usual, friend! Thank you
3 jun 2022 om 20:28 Ik heb letterlijk langer dan 1,5 uur op mijn eten moeten wachten en vervolgens waren de porties heel weinig. Dit is gewoon onacceptabel